reklame

Anker PowerCore serien – Er Anker Powercore verdens bedste Powerbanks?

📑 Forbrugerguide til køb af Anker Powercore

📌 Find nemt den bedste Anker Powerbank i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke Anker Powerbank.

Produkter i denne guide:

PlaceringPowerbank_billedeVurderingKøb_her
🥇Anker_Powerbank_select_20000_mAh
🥈Anker_Powercore_20100_mAh
🥉Anker_PowerCore_2_Slim_10000_mAh

Anker, et af de lidt nyere Tech brands, er kendt for at lave kvalitets tilbehør til mobil og tablet. Virksomhedens mål er at producere tilbehør af en kvalitet der ikke ses andre steder, særligt når man kigger på emner som holdbarhed og kvalitet. Deres ultimativt mest populære produkter er deres Powerbanks – og med god grund. Deres Powerbanks bliver gang på gang kåret som nogle af de absolut bedste på markedet, selvom at langt flere konkurrenter er kommet til. I denne anmeldelse kigger vi på Ankers “PowerCore” serie, deres mest solgte kollektion af Powerbanks og har taget udgangspunkt i tre forskellige Anker Powercore Powerbanks. Vi har haft alle tre Powerbanks i hånden, og har testet dem på tværs af forskellige smartphones/tablets.

1. Anker PowerCore Select 20.000 mAh Powerbank

Anker_Powercore_Powerbank
ForhandlerPrisKøb her

349 Kr.

Denne Powerbank fra Anker er kort sagt fantastisk. I Powercore serien fra Anker findes der en masse gode Powerbanks, men dette er uden tvivl den bedste der findes. Denne Powerbank har alt hvad man kunne bruge i en Powerbank. Anker Powerbank Select med 20000 mAh har et stort batteri, som holder i over en uge, hvis man feks er på festival eller camping. Der er altså nok strøm til hele ugen, hvilket er ekstremt fedt at have.

Udover at have et stort batteri, så har Anker Powercore også IQ-charging, hvilket er ekstremt praktisk. Dette sørger for at din iPhone bliver opladt med den rette kraft, hvilket er fedt da de nyere iPhones kan oplade hurtigere end de ældre kan. Derfor går denne Powerbank ind og registrerer hvad den har af muligheder når den skal oplade en iPhone.

Den kan oplade hele tre telefoner på en gang. To gennem USB-A og en gennem USB-C. Dette er næsten aldrig set før i en Powerbank med et så stort batteri, hvilket også gør at den får en første plads i min guide til Anker Powercore. Udover at være fantastisk teknologisk, så er Powerbanken også stilrent designet.

2. Anker PowerCore 20.100 mAh med 4.8A output

Powercore_Anker
ForhandlerPrisKøb her

412 Kr.

Hvis man ser bort fra at denne model faktisk er designet i 2017, så er denne Powerbank fra Anker stadig ekstremt kompetent på markedet for Powerbanks. Denne Powerbank fra Ankers Powercore serie har ekstremt holdbart design, som oveni har et stærkt batteri. Med 20100 mAh i batteriet er man sikret strøm i lang tid når man bruger denne Powerbank.

Denne Powerbank var en af de første fra Anker hvor de tilføjede IQ-charging, som siden hen har været en stor success. Det har altså fået Anker til at køre det videre på deres andre produkter også. Med det stærke input fra Powerbanken har man mulighed for at oplade rimelig hurtigt, hvilket også er en stor fordel når man er på festival.

Anker Powercore med 20100 mAh får en andenplads i min guide da den har lidt mangler. I og med den er fra 2017, så har der ikke været et fokus på at gøre Powerbanken let. Det har resulteret i at denne Anker Powercore er relativt tung. Det er ikke noget slemt, men sammenlignet med de andre i Powercore serien er det til at mærke.

3. Anker PowerCore || 10.000 mAh – Tynd og Smart Powerbank fra Anker

Anker_Powerbank
ForhandlerPrisKøb her

419 Kr.

Skal man derimod have det modsatte af en tung Powerbank, så skal man prøve Ankers Powercore 2 Slim. Den er fantastisk let og nem at have med sig omkring. Denne Powerbank fylder nærmest intet, og er super praktisk til at have med i en bæltetaske på festival. Man skal dog kun have denne Powerbank med på festival hvis man skal hjem en gang i løbet af ugen. Uden strøm tilført i løbet af ugen vil batteriet på 10000 mAh ikke holde.

Denne Powercore model er fantastisk for den som godt kan lide at være på farten hele tiden, og ikke ønsker at blive stoppet af sin Powerbank. Man kan hurtigt lige hive den frem mens man er i gang med noget, da den er smal og let, hvilket gør den super praktisk. Derfor er denne Powerbank optimal til festival.

Dog kan man ikke bruge denne model fra Powercore serien til at dele strøm med andre. Man kan i hvert fald kun oplade en af gangen. Det er en af de ting som får mig til at give den en sidste plads i guiden, men det skal ikke få folk til at tro dette er en dårlig Powerbank. Alle tre Powerbanks i denne guide er ekstremt høj kvalitet, hvilket der med tiden også blot er blevet til standarden for Anker.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox