reklame

App styret vibrator: 3 bud på den bedste fjernstyrede vibrator-gadget til par

📑 Forbrugerguide til køb af App styret Vibrator

📌 Find nemt den bedste Appstyrede vibrator i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af det specifikke produkt.

Produkter i denne guide:

PlaceringProdukt billedeVurderingKøb_her
🥇
🥈
🥉

En af de seneste trends for par, der skal vælge legetøj til sengen, er valget af app styret sexlegetøj, som f.eks en app styret vibrator. Hvorimod en normal vibrator aktivt skal bruges af ens partner, kan man med en fjernstyret/app-styret vibrator blot trykke på en knap og pirre ens partner i den styrke og hastighed man foretrækker. Dette kan være særligt frækt for par, der ønsker at stimulere hinanden på tidspunkter man nødvendigvis ikke har samleje, eller overraskende tidspunkter hvor man ikke forventer at opleve nydelsen. Vi har sat os for at finde de 3 bedste bud på en vibrator til par, som kan styres af en app.

Lovense Lush 2 – Send vibrationer med Bluetooth eller Wifi med Lovense Vibrator App

Lovense Lush 2 – også kendt som det vibrerende æg der også kan stimulere g-punktet
ForhandlerPrisKøb her

899 Kr.

Lovense Lush 2 er den nyeste version af den ekstremt populære vibrator, der kan styres med Wifi eller Bluetooth. Modsat en fjernstyret vibrator, der kræver at man er i nærheden af vibratoren, har Lovense udviklet deres egen app, “Lovense wearables” der gør det muligt at tilgå vibratoren uanset hvor man er henne. Ønsker man altså at stimulere partneren f.eks mens man er ude og rejse eller på arbejde, er Lovense Lush 2 det ultimative valg.

I Lovense medfølgende vibrator app, kan man desuden sætte et hav af indstillinger som styrken, hastigheden, mønsteret af vibrationer og endda også sende lyde eller beskeder.

Satisfyer Pro 4 Couples – Fjernstyret vibrator fra populære det populære brand Satisfyer

Satisfyers innovative trykluftsvibrationer er kendt for garanti for orgamse
ForhandlerPrisKøb her

279 Kr.

Satisyfer må siges at være det absolut mest populære brand, hvis man spørger kvinder. De innovative stimulerende trykluftsvibrationer, som Satisfyers produkter kommer med, har garanti for orgasme og er særligt valg af kvinder der har svært ved at opnå orgasme ved samleje. Nu har de udviklet en førende vibrator til par, der kan stimulere begge parter på samme tid.

Vibratoren indeholder 2 motorer, hhv. en til stimulation af klitoris og en til stimulation af vagina. På den måde, kan manden også opleve helt fantastiske vibrationer, hvis vibratoren indsættes vaginalt, på samme måde som en dildo ville bruges.

Lovense Hush Butt Plug – Stimuler din partner med et tætsiddende og pirrende spiral design

Lovense Hush er modsat Lush 2, lavet til effektiv anal stimulation, i en tætsiddende udgave der gør at den ikke falder ud under samleje
ForhandlerPrisKøb her

849 Kr.

Til dem der ønsker anal stimulation, er Lovense igen et rigtigt godt bud på et førende produkt. Her får man igen den medfølgende vibrator app, “Lovense wearables” der gør det muligt at stimulere partneren over wifi eller bluetooth – man behøves ikke engang at være samme sted før dette er muligt. På den måde kan man overraske partneren med stimulation når de mindst venter det.

Lovense Hush er bygget ud fra at skulle være tætsiddende under samleje, da mange buttplugs har ryg for at falde ud mens man hygger sig under lagnet. Derfor er der spiraler i enden, der udover at sørge for at den holdes fast, også er en fantastisk stimulation.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox