reklame

Stor Chromebook Anmeldelse: De 5 Bedste Chromebooks til prisen – Testet og anmeldt

📑 Forbrugerguide til køb af en Chromebook

📌 Naviger let i vores samling af de bedste Chromebook til prisen. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke Chromebook.

De 5 bedste Chromebooks

PlaceringProdukt billedeVurderingKøb_her
🥇
🥈Chromebook_PC
🥉Chromebook_Flip
4.Chromebook_expensive
5.Chromebook_Value

Er en Chromebook den rette investering?

En Chromebook giver en forbruger rigtig meget for pengene. Med et fokus på at surfe på nettet, så er disse funktioner optimeret til det yderste. På grund af dette, så er andre ting fjernet, og derfor kan man få dem til en rigtig god pris. En Chromebook er det rette udstyr til den, som skal bruge computeren udelukkende til Google Chrome, og internet beskæftigelse. Her får man en let computer, som er bygget til at køre Googles programmer. Bruger du meget Youtube, eller meget tid på andre internet aktiviteter, så får du rigtig meget for pengene når du køber en Chromebook. Dette er fordi at en Chromebook ikke er fokuseret på et stærkt grafikkort, som typisk er et af de dyreste komponenter til en computer. Dette er ikke nødvendigt, fordi en Chromebook faktisk ikke kan downloade programmer, kun Apps.

Det er dog ikke så bekymrende i dag, for mange nødvendige programme kan findes i clouden på Internettet, f.eks. Google Docs, og derfor har man stadig en masse funktionalitet med sin Chromebook. Andre store programmer har næsten alle en browser funktion, eller app på Android Store, hvoraf man stadig kan benytte sig af deres funktionalitet. Derfor er Chromebooks blevet et hit blandt forbrugere, men hvilken skal man vælge? Vores specialist hold har samlet de bedste Chromebooks til pengene, og anmeldt dem.

🥇 Acer Chromebook 714 CB714 – Vinderen af Chromebook anmeldelsen

Acer Chromebook 714 CB714
ForhandlerPrisKøb her
Proshop chromebook

2999 Kr.

🥇 Testvinder

Full HD

Her har man en klassisk Chromebook fra Acer som ikke mangler noget essentielt, men som giver en god værdi for pengene. Med en Full HD skærm, og en Intel Pentium processor på 2.3 GHz, så får man en god brugeroplevelse. Full HD er alle blevet meget vant til, så det er nødvendigt, og 2,3 GHz er en hurtig processor.

Vinderen af vores Chromebook anmeldelse

Alt i alt så får man en god pakke, med resten af specifikationerne opdaterede til at køre til de nye krav. F.eks. har den Bluetooth 4.2, som kan spille sammen med alt Bluetooth samarbejdende udstyr der findes i dag. Ud over det så er det også en meget fin, og let Chromebook på 1.6 kg, som man kan tage med sig.

🥈 ASUS Chromebook C523NA – Stærk 2. plads i Chromebook anmeldelsen

ASUS Chromebook C523NA
ForhandlerPrisKøb her
Proshop chromebook

3199 Kr.

🥈 2. plads i vores Chromebook anmeldelse

10 timers batterilevetid ✅

Her har vi så et anderledes produkt. Igen så er det en Chromebook, men denne gang kommer den med nogle andre specifikationer, og den er fra Asus. Ud over de anderledes specifikationer, så har denne også en gennemtænkt touchpad. Touchpaden giver selvfølgelig brugeren mulighed for ikke at skulle afhænge af en mus, men denne touchpad kommer med Google Multi-gestikulation, som har nogle flere features.

Bedste batteri til prisen i anmeldelsen

Denne Chromebook kommer også med en lækker batterilevetid på 10 timer. Det betyder at man har strøm nok, hvis den er fuldt opladt, til hele dagens aktiviteter. Det går igen med denne Chromebook at den er let, stilren, og at den er let at tage med på farten. Med en vægt på 1,43 kg, så vejer den 0,2 kg mindre end førstepladsen i Chromebook anmeldelsen.

🥉 Lenovo Flex 5 Chromebook

Lenovo Flex 5 Chromebook
ForhandlerPrisKøb her
Proshop chromebook

3799 Kr.

🥉 3. Plads i vores Chromebook anmeldelse

360-graders konvertibelt design ✅

Denne Chromebook er noget dyrere end de 2 andre på listen, men tilgengæld så kommer den også med noget mere funktionalitet. For det første er det en flex Chromebook, som betyder at den har et 360-graders konvertibelt design, så du kan bruge din bærbar som Tablet, iPad, eller en hvilken som helst vinkel derimellem.

Den flexible Chromebook i anmeldelsen

Med en Intel Core i5-processor så får man en bedre processor, og med en fin mængde plads 64 GB på sin SSD, så får man en hurtig bærbar, som kan loade de forskellige filer hurtigt, men også starte computeren hurtigt. Alt i alt, så er dette en hurtigere bærbar, som ikke taber på noget funktionalitet fra de andre Chromebooks, men tværtimod, så har denne også stereohøjtalere.

4. HP Pro c640 Chromebook – Anmeldt som den bedste, men dyrere

HP Pro c640 Chromebook
ForhandlerPrisKøb her
Proshop chromebook

9294 Kr.

4. Plads i vores forbrugerguide

Fingeraftrykslæser, hurtig computer & lækkert kamera

Er man ude efter en Chromebook som kan noget mere, så er denne Chromebook et rigtig godt bud. Med en quad core processor, så er man sikker på at kunne trække det hele. 8 GB ram er en fordobling, og de sidste 4 GB træder frem når man f.eks. har mange faner åbne. Derfor er man ikke længere bange for at holde faner åbne, når man har fat i denne Chromebook.

Stilfyldt HP Chromebook

Med denne Chromebook, så får man også et 720 pixel kamera, og sikkerhedsbeskyttelse mod hackere på kameraet. Den samlede pakke er en super lækker bærbar, som har mere drivkraft, men samtidig er let og stilfuld. Udover det, så er det også lækkert med en fingeraftrykslæser.

5. Acer Chromebook 311 C722 – Anmeldt som værdi for pengene

Acer Chromebook 311 C722
ForhandlerPrisKøb her
Proshop chromebook

1929 Kr.

Value

5. Plads i vores forbrugerguide

Denne Chromebook er den sidste på listen i vores Chromebook anmeldelse. Den er til den meget prisbevidste forbruger, for selvom udvalget er blevet bestemt med et value orienteret mindset, så er denne Chromebook den billigste. Med 2 GHz i processoren og 4 GB ram, så får man stadig en computer, som kan klare det meste.

Acer Chromebook med god værdi for pengene i Chromebook anmeldelsen

Det man mister på denne Chromebook er dog en Full HD skærm. Denne Chromebook har en skærm med en resolution på 1366 x 768 pixels. Er HD ikke noget, som interesserer en så meget, så er denne Chromebook et rigtig godt valg, fordi dens kit stadig er opdateret til brug i 2021, så som f.eks. med dens Bluetooth 5.0. Denne nyere bluetooth specifikation betyder at den måske ikke er hurtigere end de ældre bærbare, så er den kompatibel med nye enheder.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox