reklame

Hvad er MFi? Bliv klogere Apples “Made for iPhone/iPad/iPod”-program.

MFi er et program lavet af Apple, som giver mulighed for andre producenter at producere Apples produkter. MFi certificeringen er en bekræftelse fra Apple at dette produkt er i orden efter Apples retningslinjer. Men hvad er MFi? Det er en chip som man kan ansøge tilladelse hos Apple til at indsætte i ens produkt. Denne chip har nogle forskellige effekter på opladningen af din telefon. Den vigtigste effekt er helt sikkert at ved opladning så undgår man beskeden: “Dette udstyr understøttes ikke af Apple“. Denne besked er Apples måde at undgå billige kopier af deres produkter som ikke fungerer som de skal. Har man et MFi certificeret produkt er man altså sikker på at man ikke kommer til at se denne besked.

I dette indlæg vil der blive gennemgået nogle forskellige produkter som er MFi certificeret. Her vil der blive forklaret hvad Mfi er i det specifikke produkt og hvorfor det er en nødvendighed at produktet er MFi certificeret.

Originalt Apple MFi Lightning kabel – 1 Meter

hvad_er_mfi
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_logo

89 Kr.

Dette kabel er et unikt kabel som fungerer fantastisk til mange ting. Først og fremmest er det et af de kabler med højest kvalitet på markedet. Derfor er det perfekt til både opladning af iPhone, men det er også godt til dataoverførsel. For at kombinere forskellige apple produkter, eller ens iPhone med en anden type pc, så er det en god ide at have et MFi certificeret kabel. Derfor er dette kabel perfekt til alt når det kommer til iPhone. Dette USB A kabel er efterhånden en klassiker, som alle kender til.

Et MFi certificeret opladerkabel

Når man skal oplade sin telefon, er det som nævnt vigtigt man bruger et MFi certificeret kabel. I og med at det står for Made For iPhone, så giver det god mening at man bruger det til sin iPhone. Er et kabel ikke MFi certificeret, vil man opleve at det ikke vil præstere på samme niveau som et MFi certificeret kabel.

Originalt Apple MFi USB-C 3.1 til Lightning Kabel – 1 Meter

Mfi_kabel_iPhone
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_logo

97 Kr.

Her har vi et til kabel som er MFi certificeret. Det er en smule anderledes fra det kabel ovenover. Dette er et USB-C kabel. Det er et kabel som er anderledes i den ende man ikke sætter ind i telefonen. Et USB-C kabel er det nye, da det er super godt til at oplade hurtigt. Med tiden som Apple har udvidet deres sortiment med iPhones, har de hævet grænsen for hvor mange Watt man kan oplade sin telefon med. For at udnytte dette potentiale skal man have fat i en USB-C oplader. Det er både kabel og adapter der skal udskiftes. Man skal dog huske det stadig skal være MFi certificeret.

Hurtig opladning der er verificeret af Apple

Det er ekstremt vigtigt at man finder produkter der er MFi certificeret. Når man går op i hastigheden på ens opladning, skal man være opmærksom på at man kreerer mere varme. Derfor er det endnu mere vigtigt at man har en oplader af højeste kvalitet. Med denne oplader er man sikret et MFi certificeret produkt som leverer høj kvalitet.

Originale Apple MFi Earpods til iPhone med Lightning stik

Apple earpods iPhone Mfi
ForhandlerPrisKøb her
iPhoneopladere_logo.png

149 Kr.

Igen har vi et mere unikt produkt på listen. Dette er på ingen måde det samme som en oplader, men høretelefoner kræver samme chip. Der findes utallige billige kopier på markedet, men med dette produkt sikrer man sig at man får kvalitet, samt et produkt der er produceret for at være kompitable med iPhones.

Hør musik med stærk forbindelse

I og med at disse høretelefoner er MFi certificerede betyder det at man har et produkt som passer til iPhones. De er lavet til at være indsat i den indgang der passer til iPhones. For et par år siden fjerne Apple nemlig deres aux indgang, hvilket fjernede muligheden for at bruge høretelefon fra andre brands. Det er vigtigt at man finder et produkt der er MFi certificeret, lige gyldigt om man skal have en oplader eller høretelefoner, så man kan ligeså godt starte et sted.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox