reklame

iPad oplader – De bedste iPad opladere – Testet og anmeldt

📑 Forbrugerguide til køb af iPad oplader

📌 Find nemt den bedste iPad oplader i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke iPad oplader.

Produkter i denne guide:

PlaceringProdukt billedeVurderingKøb_her
🥇20W USB-C Oplader til iPhone & iPad
🥈20W_USB_Adapter_iPhone_800x
🥉12W iPhone USB Adapter
4.Baseus oplader stik
5.Baseus iPhone/iPad USB oplader

Skal du købe en ny iPad oplader til din iPad?

Er man på udkig efter en ny oplader til sin iPad så er det vigtigt at man finder det rigtige kabel, og at kvaliteten er i orden. For det første, så skal finde det rigtige kabel, eller den rigtige kombination af adaptere for at få noget som kan oplade. For det andet skal man vælge den opladertype som passer en, og for det tredje, så er det dejligt at finde tingene til en god pris, men samtidig også en god kvalitet.

Der findes i dag forskellige oplader fra forskellige producenter, når man skal finde sin oplader til iPad, og derfor har vores eksperter valgt at lave en anmeldelse med 5 opladere kåret til de bedste iPad oplader på markedet bedømt ud fra en god kvalitet, og en god pris.

🥇 20W USB-C Oplader til iPhone & iPad – iPad oplader Testvinder

20W USB-C Oplader til iPhone & iPad
ForhandlerPrisKøb her
iPhoneopladere_logo.png

129 Kr.

🥇 Testvinder

Opladning på 20 watt ✅

Denne oplader er kåret til at være den bedste iPad oplader, fordi det er en hurtig oplader til en god pris. Opladeren oplader på 20W hastighed som de nyere iPad’s understøtter, og hurtig opladnings funktionen gør, man oplader hurtigt og bekvemt. Nemlig 4x hurtigere end med en normal oplader. Denne oplader har været eksperter testet til at have den bedste kvalitet.

Testvinder – Den bedste iPad oplader

Denne iPad oplader er flot bygget, og det er en universel USB-C oplader. Universelle opladere betyder at alle enheder der kan bruge USB-C kan bruge denne oplader. Har man derfor en iPad som ikke undestøtter USB-C opladning er det ikke den store bekymring, fordi man kan få en usb-C til lightningkabel adapter. 11 inch iPad Pro, 12,9 inch iPad Pro, og iPad Air understøtter alle usb-C opladning. Med en 20W oplader, så får du den hurtigste oplader til iPad’s.

🥈 20W Adapter med USB og USB-C – 2 portes oplader til iPad

20W_USB_Adapter_iPhone_800x
ForhandlerPrisKøb her
iPhoneopladere_logo.png

149 Kr.

🥈 iPad oplader på 2 plads

Testet kvalitetesvare

Kåret til anden pladsen, så er denne hurtig oplader valgt. Den er nemlig en multifunktionel oplader både med USB opladning, og USB-C opladning. Dette betyder at man samtidig med at oplade sin iPad på USB porten også kan oplade en anden enhed på USB-C enheden. Vil man ikke købe adapteren, kan man også købe denne og bare bruge USB porten.

iPad oplader på 2 plads

Denne hurtig oplader er igen på 20W, som er en rigtig fin hastighed til iPad’s, fordi det supporterer den hurtigste opladning en iPad kan trække, og med apples teknologi, så gør det ikke noget hvis man oplader med en hurtigere hastighed end iPad’en kan trække, for så vil iPaden i stedet trække den hastighed opladning, som den understøtter.

🥉 12W USB Oplader til iPad & iPhone – God og flot oplader

12W iPhone USB Adapter
ForhandlerPrisKøb her
iPhoneopladere_logo.png

89 Kr.

🥉 12 W opladning

God pris

Denne oplader er det rigtige valg til dem, som ønsker en hurtig oplader til en god pris, eller ikke har en iPad, som understøtter hurtigere opladning end 12 W opladning. 12W opladning lyder måske langsomt sammenlignet med de andre, men det er stadig dobbelt så hurtigt som en normal oplader, der oplader med 5w.

God kvalitets oplader

Opladeren er kompakt i et flot design, og kvaliteten har eksperterne testet til at være en rigtig god kvalitet. Er man derfor på udkig efter en hurtig oplader til billige penge, så er denne oplader et rigtig godt bud. Opladeren kommer, som man kender det med en indgang til et usb kabel, og et stik der passer i standard stikdåser.

4. Baseus oplader stik 24W – Stærkeste oplader til iPad

Baseus oplader stik
ForhandlerPrisKøb her
Mackabler

74 Kr.

24W opladning ✅

God pris ✅

På 4 pladsen der er denne Baseus oplader kåret. Det er den, fordi det er en god oplader, som er flexibel på grund af dens styrke. Grunden til dette er fordi, at den med 24W opladning kan oplade 24W kompatible enheder hurtigere end 20W opladere, og samtidig oplade iPads på deres højeste hastighed. Den er derfor mere fleksibel, fordi man kan bruge denne oplader til at dække flere behov.

Kraftfuld oplader til iPad

Opladeren kommer kun med en indgang, men det er den mest kraftfulde oplader i anmeldelsen. Opladeren er af god kvalitet, men vores eksperter har stadig testet denne oplader til at være af mindre kvalitet end de forrige, og derfor får den en flot 4 plads, blandt de mange opladere om buddet til iPad.

5. Baseus iPhone/iPad USB oplader – Værdi for pengene som en iPad oplader

Baseus iPhone/iPad USB oplader
ForhandlerPrisKøb her
Mackabler

69 Kr.

12W understøtter de fleste iPads ✅

2 udgange

Denne oplader er en anden hurtig oplader, og vil fungere godt til en iPad fordi de fleste iPad’s, der understøtter hurtig opladning, understøtter 12W opladning, som denne gør. Denne oplader kommer med 2 udgange som er lækkert, da det betyder man kan oplade 2 enheder på en gang.

Prisvenlig hurtig oplader

Igen er denne oplader ikke placeret højere på rang listen, fordi den er testet til at være af dårligere kvalitet end den anden 12W oplader på listen. Den er stadig god kvalitet, og med muligheden for at kunne oplade 2 enheder, får man rigtig meget for pengene. Den anden oplader vejer også mindre, og er derfor bedre at have med sig rundt.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox