reklame

Guide til valg af iPad Tastatur: Her er de 3 Bedste tastaturer til iPad

📑 Forbrugerguide til køb af iPad Tastatur

📌 Find nemt det bedste iPad tastatur i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af det specifikke tastatur til iPad.

Produkter i denne guide:

PlaceringProdukt billedeVurderingKøb_her
🥇
🥈Xceed CoverKey Wireless Dansk iPad Tastatur med Case Sort
🥉iPad_tastatur_Logitech_Bluetooth_Multi-Device_tastatur_K480_med_Dansk_tastatur

Et tastatur til ens iPad, er for mange mennesker blevet uundværligt i hverdagen. Det bliver konstant valgt til på flere og flere uddannelsesinstitutioner, såvel som som arbejdspladser og er særligt populær blandt dem der er meget på farten. Mange har svært ved at vende sig til den touch baserede skrivemetode, især når der er tale om en stor iPad, der ikke kan skrives på med to tommelfingre. Mange vil desuden kunne nikke genkendende til at de skriver hurtigere på et iPad Tastatur, fremfor en skærm, og har brug for det lidt større layout med fysiske taster. Et tastatur til iPad er dog ikke nogen prisvenlig affære – et produkt der også svinger meget i pris, specifikationer, kvalitet og muligheder. Vi har sat os for at kåre de 5 bedste iPad tastaturer og beskrevet, hvilken type tablet ejer der vil have nytte af hvert enkelt.

ZAGG Limitless Multi-Device universelt iPad tastatur

ForhandlerPrisKøb_her

409 Kr.

Vores absolutte favorit, og en af det mest solgte modeller, er et universelt multi-device tastatur fra Zagg. Ved at tastaturet er universelt, kan det med Bluetooth benyttes med alle slags enheder – lige fra iOS enheder til android enheder. Derudover er tastaturet ikke blot designet med øje for brug med en iPad. Tastaturets indhak passer perfekt til alle typer tablets og skaber en perfekt synsvinkel.

Zaggs iPad tastatur består af et 12 tommers skriveområde. Det minder på mange måder om den samme størrelse som en bærbar, og derfor vil skriveoplevelsen også være meget lig. Har man svært ved at slippe ens bærbars tastatur, vil dette altså være en god løsning

Tastaturet har en batterilevetid på helt op til 2 år, på blot en enkelt opladning. Man skal altså ikke være bekymret for at gå død for strøm i vigtige situationer. Sidst men ikke mindst, er tastaturet selvfølgelig på dansk og indeholder derfor tasterne Æ/Ø/Å.

Xceed CoverKey Trådløst iPad Tastatur med Case

Xceed CoverKey Wireless Dansk iPad Tastatur med Case Sort
ForhandlerPrisKøb_her

599 Kr.

Mange iPad indehavere vælger at finde et tastatur, der er kombineret med et cover. En iPad er bestemt ikke nogen billig tablet, ligesom at et tastatur til iPad ej heller er en småinvestering. Derfor er det en god ide at have beskyttelsen af ens iPad i tankerne, når man vælger et tastatur. Det gør Xceed rigtigt godt med dette iPad tastatur, der er udført i læder, magnetisk aluminium og stærk plast.

Inde i både coveret og keyboardet sidder magneter, hvis opgave er at holde ens iPad i en fast position. Desuden er iPad’en også fuldt ud beskyttet, hele vejen rundt, når den er sammenlukket.

Batterilevetiden på 90 dage, er lidt kortere end ved Zaggs model, men stadig er det ikke en enhed man konstant har brug for at have en oplader med til. Desuden oplades tastaturet med Micro-USB, et meget normalt type kabel. Igen er tastaturet også med danske taster.

Logitech K480 Bluetooth Multi-Device iPad & iPhone tastatur

iPad_tastatur_Logitech_Bluetooth_Multi-Device_tastatur_K480_med_Dansk_tastatur
ForhandlerPrisKøb_her

499 Kr.

I denne forbrugerguide er der også blevet plads til et universelt tastatur til iPad fra Logitech, en af verdens største og førende producenter af tastaturer. Logitech er særligt kendt for deres yderst behagelige taster, hvilket K480 ingen undtagelse er.

Tastaturet gør brug af Bluetooth og kan derved benyttes sammen med alle typer tablets og smartphones. Med det gule indhak i tastaturet, har man endda mulighed for både at placere en tablet og en smartphone på samme tid. Størrelsen på keyboardet er lidt større end de andre i vores guide, der her måler 15 tommer. Er man vant til at skrive på en bærbar der er lidt større, vil dette tastatur derfor være en eminent løsning.

Dette iPad tastatur er desuden meget nemt at benytte. Bag på tastaturet findes tænd knappen og efter første Bluetooth parring kan man nemt tilslutte ens enheder ved brug af “connect” knappen øverst i højre hjørne. Som de andre tastaturer til iPad, er dette selvfølgelig også med danske taster.

Værd at vide inden man vælger et tastatur til ens iPad

Inden man går ud og investerer i et iPad tastatur, er der et par ting man bør have med i sine overvejelser. Nedenfor, har vi beskrevet de punkter.

Tastatur med cover, eller eksternt tastatur?

Først og fremmest bør man tænke over om man ønsker et tastatur der også fungerer som et cover, eller om man istedet hellere vil vælg et eksternt tastatur. Med et tastatur med cover, kan man transportere ens tablet nemmere, da man derved kun skal bære rundt på ens iPad og ikke to enheder på samme tid. Derudover beskytter disse tastatur covers også rigtigt fint og findes ofte i høj kvalitet med brug af materialer som læder og aluminium.

Med et eksternt tastatur får man dog mulighed for at bruge det til andre enheder også. F.eks hvis man en anden enhed, der også godt kunne bruge et tastatur, som et TV eller hvis man mangler et andet tastatur til ens bærbar.

Størrelsen på tastaturet

Mange er vant til at skrive på ens bærbar, hvor der er godt med plads til ens hænder og tasterne føles som en god størrelse til ens fingre. Et tastatur til en iPad er dog ofte lidt mindre og derfor bør man undersøge hvad man er vant til at skrive på. Dette måles i tommer og kan fint sammenlignes med de tommer som ens bærbars skærm har.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox