reklame

iPhone Adapter: Find den bedste iPhone adapter her – Testet og anmeldt

📑 Forbrugerguide til køb af adapter

📌 Find nemt den bedste adapter i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke adapter.

Produkter i denne guide:

PlaceringProdukt billedeVurderingKøb_her
🥇20W USB-C Oplader til iPhone & iPad
🥈20W_USB_Adapter_iPhone_800x
🥉12W iPhone USB Adapter
4.Baseus oplader stik
5.Baseus iPhone/iPad USB oplader

Skal du købe en ny adapter til din iPhone? Når man skal købe en adapter, så er der en del ting man skal holde styr på, og sørge for. For det første så skal man sikre sig at det kabel, der købes er det rigtige til det man nu ønsker. Det næste man skal have i mente er adapterens kvalitet. Vi har testet rigtig mange adaptere på deres kvalitet og opladningshastighed. Anmeldelsen er bedømt ud for disse elementer, men også ud fra dimensionerne: udseende, anvendelighed, og brugbarhed.

 Der findes i dag rigtig mange adaptere fra forskellige producenter. Derfor har vores eksperter lavet denne guide til de 5 bedste adaptere på markedet med et fokus på de ovenstående kriterer.

🥇 20W USB-C Oplader til iPhone & iPad – Anmeldelsens Testvinder

20w usb-c oplader til iphone ipad
ForhandlerPrisKøb her
iPhoneopladere_logo.png

129 Kr.

🥇 Testvinder

20W opladning ✅

Denne oplader er vores testvinder. Det er den, fordi det er en hurtig oplader på 20W. Det vil sige, at den har et output på 20W, som kan oplade ens udstyr hurtigt og bekvemt. Den er vores testvinder, fordi det er en rigtig god pris på en adapter til iPhone, og at den er testet til at være af god kvalitet. Denne IPhone adapter er brugervenlig, og smart.

20W USB C adapter til iPhone

Denne USB-C oplader er universel. Dette betyder at den er kompatibel til at oplade alle typer enheder. Det kræves dog, at man bruger et USB-C kabel. Har man en iPhone, så kan man bruge et USB-C til lightningkabel. Denne er vores testvinder, fordi man får rigtig meget for pengene, og fordi den er perfekt til iPhone, fordi den understøtter den højeste hastighed til iPhones til en fordelagtig pris.

🥈 20W Adapter med USB og USB-C – Multifunktionel iPhone adapter

ForhandlerPrisKøb her
iPhoneopladere_logo.png

149 Kr.

🥈 iPhone adapter på 2 plads

2 udgange ✅

På anden pladsen så har vi placeret denne USB-C og usb oplader. Denne er valgt, fordi den har 2 porte, og fordi at den er en hurtig oplader på 2,22 Ampere og 9 Volt = 20W opladning. 20W er det hurtigste en iPhone kan oplade, og understøttes af mange nye enheder.

USB C adapter med ligthningkabel port

I forhold til førstepladsen er denne en smule dyrere, men så kommer den også med en ekstra usb port. Dette betyder for brugeren, at de ikke behøver et USB-C til lightningkabel, men at man i stedet kan benytte sig af lightningkabel porten, også kaldet USB-A. Behøver man, at skulle oplade 2 enheder samtidigt, kan dette også lade sig gøre.

🥉 12W USB adapter til iPhone & iPad – Flot & Klassisk hurtig adapter

ForhandlerPrisKøb her
iPhoneopladere_logo.png

89 Kr.

🥉 Flot 3 plads

Godt køb for pengene

Dette er en kvalitets adapter, som er en meget klassisk adapter. Selvom den ikke understøtter 20W opladning, så er 12W opladning stadig hurtigt. Til sammenligning, så oplader denne adapter til iPhone dobbelt så hurtigt end den traditionelle 5w adapter. Grunden til at vi også skriver til iPad, er fordi 12W er det hurtigste en iPad kan oplade.

12W adapter til iPhone

En universel adapter får man her, som kan oplade de fleste iPhones som understøtter hurtig opladning, og som oplader de andre i normal hastighed. Denne er målrettet dem, som ikke kan benytte sig af den fulde 20W opladning. Kan ens telefon ikke dette, så er denne et rigtig godt køb for pengene. Igen så er denne oplader testet til at være en kvalitesvare.

4. Baseus oplader stik 24W – Den kraftigste iPhone adapter

Baseus oplader stik 24W
ForhandlerPrisKøb her
Mackabler

74 Kr.

Flot 4. plads 🤩

24W opladning

Er du på udkig efter den mest kraftfulde iPhone adapter, så får du her en den stærkeste adapter til iPhone. Med 24W så er det er den mest kraftfulde adapter. Det skal tages i mente at de nyeste iPhones kun understøtter 20W opladning, så du vil ikke kunne udnytte de sidste 4W. Til gengæld er der andet IT, der kan udnytte adapterens fulde opladning.

Kraftfuld iPhone adapter

Det betyder med andre ord, at du kan oplade din iPhone på denne adapter med den fulde opladningshastighed, og samtidigt gøre brug af en endnu hurtigere opladning til andre produkter, der understøtter 24W opladning.

5. Baseus iPhone/iPad USB oplader 2.4A x2 (12W) – Opgraderet klassisk adapter til iPhone

Baseus iPhone/iPad USB oplader 2.4A x2 (12W)
ForhandlerPrisKøb her
Mackabler

69 Kr.

Hurtig adapter ✅

2 usb udgange ✅

Denne 2.4 ampere x2 (12W) adapter til iPhones giver den klassiske adapter på 6W et lækkert remaster. Den er simpel, og kan det som man kender, men den oplader med 12W hastighed i stedet for 5W. Det er værd at nævne at alle disse opladere er gode, men dækker forskellige behov.

Hurtig adapter til iPhone

Grunden til at denne oplader ikke er rangeret højere på anmeldelsen end den anden 12W oplader er, fordi 3. pladsen er rigtig godt designet. Den er mindre, og smartere at kigge på. På grund af dette er den bedre at have med på farten.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox