reklame

iPhone høretelefoner – Find de bedste iPhone høretelefoner her – Testet og anmeldt

📑 Forbrugerguide til køb af iPhone høretelefoner

📌 Find nemt de bedste høretelefoner i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af de specifikke høretelefoner.

Produkter i denne guide:

PlaceringProdukt billedeVurderingKøb_her
🥇Apple earpods iPhone lightning
🥈Apple iPhone earpods
🥉Bluetooth høretelefoner apple
4.Taotronics earbuds høretelefoner
5.Taotronics apple høretelefoner

Skal du købe nogle nye høretelefoner til din iPhone? Er man på udkig efter at købe nogle nye høretelefoner, så er der ting at holde styr på og andet man skal sørge for. For det første er det vigtigt at man kender sine behov. Er man på udkig efter høretelefoner med stik eller trådløst, eller er man til on ear eller in ear høretelefoner, så er der forskellige om buddet.

For det andet så skal man sørge for kvaliteten på de ønskede høretelefoner er høj både på lydkvaliteten, men også på produktet. Vi har i vores guide samlet de bedste bud på forskellige typer høretelefoner, og vores eksperter har testet dem på deres lydkvalitet, og på deres holdbarhed. De forskellige kåringer er baseret på disse parametre men yderligere på en god forbrugeroplevelse, og en god pris. Der er virkelig mange producenter og produkter, derfor kan det være svært at finde et godt produkt, og denne guide er lavet til at hjælpe dig med at finde de rigtige.

🥇 Originale Apple MFi Earpods til iPhone med Lightning stik – iPhone Høretelefoner testvinder

Apple earpods iPhone lightning
ForhandlerPrisKøb her
iPhoneopladere_logo.png

149 Kr.

🥇 Testvinder

In ear høretelefoner

De klassiske Earpods fra Apple får her topplaceringen, fordi Apples Earpods er af rigtig god kvalitet. Apple er rigtig god til at skabe en god lyd i høretelefoner, og denne er ingen undtagelse. Lyden er ikke den bedste i anmeldelsen, men til prisen så får man en rigtig god lyd, fordi at lyden er meget klar, og behagelig.

Lightning stik høretelefoner til iPhone

Høretelefonerne her er gode til at fremvise de lysere toner, og der er en generel god balance i disse høretelefoner. Det er mfi earpods, så det vil sige at det er Apples chip der bruges til at lave disse høretelefoner. Disse earpods kommer med lightning indgang, som betyder at mange med iPhones kan bruge dette produkt.

🥈 iPhone Høretelefoner med AUX stik (Jackstik) – Lækre høretelefoner til iPhone

ForhandlerPrisKøb her
iPhoneopladere_logo.png

99 kr

🥈 iPhone høretelefoner på flot 2 plads

Aux stik

Disse in ear høretelefoner kommer med de vigtige knapper, såsom kontrol af lydstyrke og indbygget mikrofon. Disse høretelefoner er formet som det indre øre, og det gør at det er svært for dem at falde ud af ørerne, men samtidigt, så er de behagelige. På grund af deres form, så passer de alle slags ører, og der er mange der vælger at bruge dem til sport og kondition.

Aux stik høretelefoner til iPhone

Høretelefonerne er ikke støjreducerende og er en fordel for dem, som gerne ikke vil lukke sig helt af mens de benyttes. Det kan være en fordel, når man f.eks. cykler da det er farligt at lukke støj ude i sådan en situation.

🥉 i18 Earbuds true wireless Øreproptelefoner BT 5.0 – Gode trådløse høretelefoner til iPhone

Bluetooth høretelefoner apple
ForhandlerPrisKøb her
Mackabler

179 kr

🥉 Opladnings etui

Trådløse høretelefoner

Dette er gode høretelefoner til iPhone eftersom du får et par airpods til en rigtig god pris. Det er ikke originale airpods fra Apple, og derfor er er hverken batterilevetiden eller lydkvaliteten ligeså god. Det der gør disse høretelefoner meget attraktive er deres gode pris for et par trådløse høretelefoner.

Trådløse høretelefoner til iPhone

Disse høretelefoner har en batterilevetid på ca 2 timer, og med det etui der medfølger kan man oplade sine høretelefoner på farten. Etuiet understøtter 5 opladninger, så ca 10 timer batteri i alt.Disse høretelefoner er stødreducerende, og de har yderligere Bluetooth 5.0 teknologi, som er god bluetooth standard, og som er kompatibel med langt de fleste Bluetooth enheder.

TaoTronics SoundLiberty 79 True Wireless Earbuds – lækre iPhone høretelefoner

Taotronics earbuds høretelefoner
ForhandlerPrisKøb her

399 kr

20 meter afstand på forbindelsen

Vandafvisende høretelefoner

Disse in ear høretelefoner er også et rigtig godt bud på et par høretelefoner, men de er dyrere end top 3 i anmeldelsen. De er stadig et godt valg på grund af at de er støjreducerende, og at de er trådløse, med en forbindelse op til 20 meter væk, som er ret imponerende. Disse høretelefoner er også vandafvisende, som er lækkert til det danske vejr.

Trådløse in ear høretelefoner til iPhone

Disse høretelefoner medfølger også et etui, der kan bruges til opladning, og de indeholder et godt batteri med spilletid på 8 timer, og med etuiet er der spilletid for op til 40 timer. Headsettet kommer også med 3 forskellige ear tips, for at få en behagelig anvendelse. De har også en indbygget mikrofon og de har en god kvalitet på lyden.

TaoTronics SoundSurge 46 ANC trådløs noise cancelling headset – Gode on ear høretelefoner til iPhone

Taotronics apple høretelefoner
ForhandlerPrisKøb her
Mackabler

849 kr

On Ear høretelefoner

30 timers batterilevetid

Disse høretelefoner er de dyreste i anmeldelsen men man får også noget for pengene. Høretelefonerne har nemlig en god bass, som er god til det tungere musik. I disse høretelefoner, så finder man også den støjreducerende egenskab, og den trådløse egenskab.

On ear tådløse høretelefoner

Høretelefonerne kommer ikke med et opladende etui, men tilgengæld har høretelefonerne 30 timers batterilevetid, som er meget imponerende. De kommer også med Bluetooth 5.0 og usb-A til micro usb kabel til opladning, og et 3,5 mm audio kabel. Ud over dette kommer headsettet med en rigtig god lyd.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox