reklame

IT fusion: Dell og EMC

Hvorfor, hvordan og hvad skete der, da Dell og EMC fusionerede? Er du lige så interesseret i store IT selskaber og deres historier som os, kan du nemt læse med i denne artikel og lære meget mere! Her vil vi gå i dybden med en af de større fusioner i blandt IT selskaber og se på, hvad der præcist skete tilbage i 2016.

En gigant fusion

Det var lige præcis det, som mange kaldte det: En gigant fusion. Årsagen til dette er formentlig, at opkøbet var en af de absolut største, som der nogensinde er forekommet inden for IT branchen. Dell endte med at opkøbe EMC, kalde det en fusion og blive til Dell Technologies for hele 67 mia. USD. Dette er svarende til 437 mia. danske kroner.

Michael Dell, som er grundlæggeren af Dell var sikker på, at denne fusion ville være exceptionel god. Tilbage i 2016, da Dell opkøbte EMC, sagde Michael Dell, at denne fusion – og det nye selskab Dell Technologies – ville være “utroligt godt positioneret for vækst i de mest strategiske områder af næste generations IT”. Har han haft ret? Lad os se nærmere på det i næste afsnit af artiklen.

Efter fusionen og etableringen af Dell Technologies

Dell Technologies vækster fortsat efter fusionen, så Dells grundlægger, Michael Dell, har tydeligvis haft ret i hans udtalelser omkring Dell Technologies position for vækst. Via fusionen har Dell Technologies skabt sig en endnu bredere vifte af forskellige produkter på IT markedet, hvilket unægteligt har stor indflydelse på omsætningen.

Dell har altid forsøgt at specialisere sig til både private og til erhvervsfolket. Nu, med denne fusion og deraf nye redskaber og knowhow, er Dell Technologies udrustet til at forstå og producere IT produkter i verdensklasse til mange forskellige målgrupper.

Dell Technologies er, via denne fusion, uden tvivl kommet til nye egenskaber, hvilket giver bagland for nye innovative løsninger – hvad end der er brug for at optimere computer hardware, arbejdsstationer fra Dell, private laptops eller noget helt andet.

Privatejet teknologiselskab

Siden gigant-fusionen blev EMC afnoteret fra børsen og IT virksomheden blev en del af det samlede Dell Technologies i stedet for. Det betyder faktisk, at Dell Technologies nu er verdens absolut største privatejede teknologiselskab. Det er derfor ikke længere muligt at investere i Dell Technologies og du må i stedet søge andre græsgange, hvis du er interesseret i at få en del af den store IT-kage.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox