reklame

Kliniktøj – Hvilket arbejdstøj skal man vælge til klinikken?

Kliniktøj er ikke kun begrænset til kropspleje klinikker. Et klinik kan være enhver type af medicinsk klinik, såsom en kirurgisk klinik eller en tandlægeklinik. Uanset hvilken type klinik du arbejder i, vil der være visse påklædningsgenstande, som du bør overveje at iføre dig for at sikre optimal komfort og beskyttelse.

Når det kommer til selve tøjet, er mulighederne i dag også mange når det kommer til designet. Udover de mange forskellige modeller man kan finde af hver produkt, ifht. størrelsen, farven og udtrykket, er det i dag også muligt at sætte sit eget præg på klinikkens arbejdstøj. Det kan man blandt andet, ved at tilføje ens logo, grafiske udtryk, slogan eller andre tekstil elementer.

Med kliniktøj med tryk er det kun fantasien, der sætter grænser.

Det er dog ikke kun udseendet og komforten, der er vigtigt når det kommer til arbejdstøjet. Hygiejnen spiller også en rolle, især i klinikker hvor man beskæftiger sig med behandlinger af mennesker. Nogle klinikker vil have specifikke krav til rengøring af tøjet, mens andre ikke har så strenge krav. Uanset hvilket krav til arbejdstøj, som din klinik har, er det altså vigtigt at undersøge vaskemærket inden køb, og se om de materialer der gøres brug af, kan vaskes rene igen og igen – uden det går udover tøjet eller hygiejnen

Man bør starte med at kigge mod klinikkens fodtøj, også kendt som kliniksko

Skoene bærer ofte klinikkens logo, og de skal kunne tåle at blive slidt i løbet af en lang dag på klinikken. Med kliniksko får man normalt ikke meget valgmulighed, men der kan dog være forskel på kvaliteten af de enkelte produkter. Det er altså ikke kun designet, man bør have fokus på når det kommer til kliniksko, men også materialerne og kvaliteten.

Det vigtigste når man vælger kliniksko er at de er behageligt. Man bør se på dem som arbejdssko, der skal kunne understøtte en vis komfort på arbejdspladsen, når man har sin daglige gang. De kliniksko man finder på markedet i dag kommer ofte med en kombination af læder og tekstiler, der gør dem så behagelig og bløde at have på, som overhovedet muligt.

Det er efterhånden almindelig kendt, at kropspleje klinikker kræver en vis type af klædedragt. De fleste kender nok de karakteristiske hvide kittel, der bruges af sygehuspersonalet. Men selvom denne type kittel kan være rigtig fin, er den ofte også meget kedelig og bærer nemlig ikke præg af f.eks en skønhedsklinik. I dette tilfælde anbefaler vi at man kigger mod tunikaer og f.eks. også en busseronne.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox