reklame

Guide til valg af Lightning Kabel: Her er de 5 Lightning Kabler til iPhone

📑 Forbrugerguide til køb af Lightning Kabel

📌 Find nemt det bedste Lightning Kabel i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af det specifikke Lightning Kabel.

Produkter i denne guide:

PlaceringProdukt billedeVurderingKøb_her
🥇lightning_kabel
🥈USB_C_lightning_oplader
🥉anker_lightning_oplader
4.2_meter_lightning_oplader
5.mfi_lightning_kabel

Skal du købe et nyt Oplader kabel til din iPhone? Når man skal købe et lightning kabel er der en del ting man skal sørge for er i orden ved kablet. Først og fremmest skal man sikre sig selve kablet er i høj kvalitet. Dette finder man ofte frem til ved at se om kablet er MFi certificeret. Hvis ikke kablet er det, så vil det ofte være en dårlig kopi af et Apple kabel. Derudover skal man sikre sig man finder det kabel man ønsker. Der er mange forskellige versioner af et lightning kabel, så derfor er der mange ting at skelne mellem. I denne guide hjælper jeg dig med at finde det rette kabel til dig. Jeg har mange års ekspertise indenfor dette emne, så jeg har lavet en oversigt over de fem bedste lightning kabler der findes på markedet.

1. Originalt Apple MFi lightning kabel. 5 års garanti! – 1 Meter

Lightning_kabel_iphone
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_logo

89 Kr.

Dette er et klassisk kabel man kan bruge til at oplade sin iPhone. Grunden til vi har dette lightning kabel som nummer et i vores guide er, at det simpelthen bare ikke har nogle mangler. Kablet er MFi certificeret, hvilket betyder at det er godkendt af Apple. Det er et kabel som er produceret på samme måde som Apple får produceret deres egne kabler, hvilket betyder at det ikke blot er noget falsk kabel. Vigtigst af alt er kablet MFi certificeret.

Når et lightning kabel er MFi certificeret betyder det at godkendt af Apple. MFi står for Made For iPhone, hvilket altså indebærer at dette kabel er produceret til at oplade en iPhone. Et lightning kabel kan nemlig bruges til en del andre ting også, men er nu til dags primært brugt til at oplade en iPhone.

Hos forhandleren får man fem års garanti, hvilket er super dejligt. Det betyder at man ikke behøver være bange for om ens kabel går itu, da forhandleren dækker for det. Det gør de da de er så selvsikre i deres produkt, at de ved det ikke går i stykker.

2. Originalt Apple MFi USB C Kabel | USB-C 3.1 Lightning Kabel til iPhone/iPad – 1 Meter

Lightning_kabel
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_logo

97 Kr.

Her har vi så et lidt anderledes produkt. Igen er det et Lightning kabel, men denne gang er den anden ende et USB-C kabel. Det vil sige det ikke er det normale USB kabel som vi er vant til. Men hvorfor skal man vælge et USB-C kabel frem for det normale kabel? Det skal man af den simple grund at kablet er hurtigere. Dette kabel bruges til at oplade med adaptere som har flere Watt og derfor oplader telefonen hurtigere.

Hvorfor har dette kabel så ikke nummer et i vores guide, hvis det er hurtigere end første pladsen? Et USB-C kabel er relativt nyt på markedet, og blev først rigtigt indført af Apple til deres produkter efter deres nye Macbook serie. Derfor er det originale opladerkabel til Apple stadig et normalt USB kabel. Størstedelen af adapterne er stadig produceret til USB, men man skal forberede sig på at dette ændrer sig i den nærmeste fremtid, og at Apple skifter helt hen til at bruge USB-C adaptere kun.

Derfor har dette kabel en andenplads i vores guide. Det er fremtidens Apple kabel, og er faktisk i forvejen super godt at bruge, så længe man har en adapter som passer til. Det kan være svært af finde det bedste lightning kabel, men lige nu er dette et god bud på det.

3. Anker PowerLine Select+ 0,9m USB-A til MFi Lightning kabel, Sort

Anker_powerline_lightning
ForhandlerPrisKøb_her
Powerbanken_logo

129 Kr.

Dette kabel er igen anderledes fra det normale Apple opladerkabel. Dette lightning kabel er til dem som er super gode til at ødelægge deres kabler. Kender du den situation hvor man føler man ikke behandler ens kabel forkert, men at man alligevel gør det. Når ens lightning kabel bliver ved med at gå i stykker, så skal man overveje at købe et kabel med stærkere beskyttelse.

Det er netop hvad dette Anker PowerLine Select kabel er. Udover at beskytte ledningerne ekstremt godt, så er det også MFi certificeret. Kablet er super godt, og det er ekstremt holdbart, hvilket er grunden til at de fleste køber dette kabel. Der er også ekstra støtte omkring enderne, hvor kablet normalt knækker. Det er her hvor at plastikken normalt bliver bøjet for meget og i sidste ende går i stykker.

Så man skal altså købe dette lightning kabel hvis man godt selv ved at man er tilbøjelig til at ødelægge sine lightning kabler. Dette kabel er nærmest umuligt at ødelægge, hvilket gør det perfekt til dem som er gode til at ødelægge kabler. Det har fået en solid tredje plads i vores guide, da vi mener at et lightning kabel gerne skal have det klassiske look, men at dette selvfølgelig ikke har det, dog vinder dette kabel i andre kategorier så som holdbarhed.

4. Original E75 kvalitets Lightning kabel – 2 meter

2_meter_lightning_oplader
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_logo

99 Kr.

Dette super fine 2 meters kabel fra iPhoneopladere.dk er også et ekstremt dejligt kabel. Det er lavet til dem som godt kan lide at det hele er nemt. Mange oplever tit at deres oplader er for kort, og derfor kan de ikke bruge deres telefon mens at de oplader den. Derfor køber de dette kabel, hvilket løser alle problemerne i et hug.

Ud over at være ekstremt langt så er dette kabel også MFi certificeret, hvilket altså betyder at det oplader ligeså godt som de andre kabler i guiden. Det har det klassiske hvide look, hvilket er noget som vi vægter højt. I og med at et Lightning kabel er lavet til Apple produkter, så mener jeg at det skal passe sammen design mæssigt.

Dette lightning kabel har fået en fjerde plads i guiden da det kan en hel masse ting, men det er selvfølgelig også forskelligt på nogle punkter. Det er altid en smagssag hvilke typer af lightning kabler folk har brug for. Eksempelvis er der det ekstra holdbare lightning kabel til dem som tit ødelægger deres kabler. Dette kabel er til dem som har brug for et ekstra langt kabel, ellers ville man jo bare købe et lightning kabel i normal længde.

5. MFi Lightning kabel by M7

ForhandlerPrisKøb_her
Mackabler_logo

159 Kr.

Dette M7 kabel er et rigtig godt kabel. Igen er det et kabel som er ekstra holdbart, selvom at dette stadig har det hvide look. Mackabler påstår ud fra deres undersøgelser at dette kabel er 10 gange mere holdbart end et normalt Apple kabel. Derfor er det altså et super godt lightning kabel, og grunden til det ligger nederst, er svært at påpege.

Alle kablerne i denne guide er simpelthen så gode, at det er svært at sige hvilket der er bedst. Med dette lightning kabel følger 3 års garanti, hvilket også er super fint. Det bedste der er ved denne hjemmeside er at man kan vælge mellem 4 længder. Man kan få et kort lightning kabel på 30 cm. Udover det kan man få 1 meter, 2 meter og så til sidst 3 meter, hvilket er ekstremt langt.

Alt i alt skal man altså sikre sig man har et MFi certificeret kabel, da intet andet vil virke optimalt til din iPhone. Det er selvfølgelig også derfor at ingen kabler i denne guide ikke er MFi certificeret. Alle fem kabler i denne guide vil virke godt til din iPhone, så find det du tror vil passe bedst til dine behov så brug det.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox