reklame

Sådan færdiggør man en hjemme bilvask korrekt, for at skåne bilen

Fjern sprøjtedysen fra slangen til den endelige skylning. Skyl fra toppen og ned, ved hjælp af en blid strøm af vand til at oversvømme overfladen af bilen og lad suds at kaskade off. Hold slangen tæt på bilen; udvide pegefingeren eller tommelfingeren lige forbi slangens kant for at undgå at ridse malingen ved et uheld.

Pro tip til indvendig bilrengøring: Skyl jorden lige rundt om din bil for at vaske snavs væk og forhindre dig i at spore det ind i din bil eller hus.

Dette er et perfekt tidspunkt at tjekke din voksfrakke. Hvis vandperlerne er i dråber, er bilens voksfrakke fint. Hvis det ikke gør det, som på det viste billede, skal du vokse bilen, når du er færdig med at vaske den.

Det er vigtigt at tørre bilen hurtigt for at undgå vandpletter. Vi anbefaler at bruge et specielt vaffelvævet tørrehåndklæde, som er designet til at absorbere ti gange sin vægt i vand. Du skal blot sprede det ud på bilen og trække det hen over overfladen, og det vil afhente det meste af vandet uden at ridse. Det er meget nemmere end at bruge en gemse og mindre tilbøjelige til at ridse malingen.

Brug mikrofiber detaljer håndklæder til at fjerne overskydende vand. Åbn bagagerummet, hætten og dørene og udslette dørhåndtagene og andre skjulte områder. Forsømmelse af disse områder kan få vand til at dryppe ud og efterlade pletter.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox