reklame

Sådan får man en profil på Mojomarketplace.com

Mojomarketplace er en meget populær og aktiv platform for køb, salg og deling af temaer til websiteplatforme som WordPress, Shopify og Wix. På platformen finder man mere end titusindevis af forskellige tilbud, oftest bygget af temaduviklere på bunden. Derudover er det et rigtigt godt sted at lave en profil til en selv, eller ens virksomhed, hvilket vi guider omkring trin for trin nedenfor.

  1. Gå først til deres oprettelsesside på https://www.mojomarketplace.com/signup
  2. Indtast nu de oplysninger du ønsker at bruge til at logge ind med.
  3. Nu skal din e-mail bekræftes, hvorfor du skal gå til din mailindbakke hvor en mail fra Mojomarketplace vil blive sendt til. Klik på linket i mailen for at bekræfte din konto.
  4. Nu er profilen oprettet og du er klar til at redigere i den, tilføje dine sociale medier – eller eksempelvis spice den lidt op, så du er klar til selv at forhandle med temaer.

Sådan redigerer man sin profil på Mojomarketplace.com

  1. Gå til forsiden af Mojomarketplace.com og klik til din profils ikon. Naviger nu til menuen der åbnes under og klik på “My Account”
  2. En ny menu vil åbne i venstre side, hvor man skal navigere ned til bunden og klikke på det sidste menupunkt “Account Settings”
  3. På denne side kan man redigere alt omkring sin account. Desværre er det ikke muligt at lave et præcis navn til ens account der vil fremgå af URL’en, men i feltet “Profile Name” kan man kopiere teksten og indsætte den bag på “https://mojomarketplace.com/user”. Vores profil ser f.eks således ud: https://www.mojomarketplace.com/user/techmagasin-3AVVmslLsu
  4. I det nederste felt på siden, fremgår et tekstfelt der gør brug af ren HTML. Denne kan bruges til at skrive en kort beskrivelse af en selv eller ens virksomhed, og der er også mulighed for at vise ens website frem.

Er du i tvivl om, hvordan din profil bør se ud? Find inspiration på andre profiler vi har valgt at fremhæve

Det kan godt virke som noget af et arbejde at sætte en profil på, så den ser flot og indbydende ud, men samtidigt også skal bruges til enten at købe eller sælge website temaer. Derfor har vi valgt at fremhæve nogle profiler der er flot opbygget og som frit kan bruges til at finde inspiration.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox