reklame

De aller bedste computere til studiet for 2021 samlet i en anmeldelse – Testet og anmeldt

📑 Forbrugerguide til køb af en studie computer

📌 Find nemt den bedste studiecomputer i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af det specifikke skærmbeskyttelse.

Produkter i denne guide:

PlaceringProdukt billedeVurderingKøb_her
🥇ATTACHMENT DETAILS  Lenovo_yoga slim Studie computer.
🥈Chromebook_PC
🥉Macbook pro studiecomputer til dig
4.Computer  til studie fra lenovo
5.asus studie computer

Skal du købe en ny studiecomputer til dit nye eller allerede eksisterende studie?

En studiecomputer er en computer som er godt egnet til at have med sig på videregående udannelser. Computere kræver at kunne mere når man læser videre, og derfor er studiecomputere godt egnet til brug i skolen på universitet, men kan også sagtens bruges på andre klassetrin. Der er mange forskellige typer computere at vælge imellem, og det er et vigtigt valg at finde en studie computer, der kan assistere ens læring, og gøre skolen sjovere.

Der er derfor i denne forbrugerguide blivet set på de bedste kvalifikationer for en computer til studiebrug, og de forskellige computere er blevet testet og udvalgt af vores eksperter. Vi har også sendt forskellige computere afsted til studerende for at få et virkelighedsnært billede af den rette computer, og her kan du finde en top 5 anmeldelse af de bedste i vores tests.

🥇 Lenovo Yoga Slim Pro bærbar – [Det bedste valg] – Studie computernes testvinder i 2021

Lenovo_yoga slim Studie computer.
ForhandlerPrisKøb her
Proshop chromebook

6999 Kr.

🥇 Testvinder

Høj kvalitet & gode specifikationer

Er man interesseret i en stærk studiecomputer, og uden den bliver for dyr, så er denne Lenovo et super goldt valg. Ens CPU på sin computer er enormt vigtig til studiebrug, og med en hurtig CPU, så får man en hurtig computer til langt de fleste opgaver, man står overfor på sit studie. Computeren har nemlig en CPU på 3.3 GHZ, og kombineret med 16GB ram, så giver det en god oplevelse.

Stærk computer for prisen med gode specifikationer

Med mange og hurtige ram, så behøver man altså ikke at holde sig tilbage fra at have flere faner åbne. Ud over dette, så har computeren et godt batteri, god skærm på 2240 x 1400, et godt grafikkort, og en SSD på 512 GB. Eksperterne har igennem flere tests givet denne bærbar en rigtig høj kvalitets score, mens vores studerende fandt den behagelig bære rundt på. Computeren vejer 1.32 kg.

🥈 ASUS Chromebook C523NA – Den rette computer til studiet til den pris fokuserede forbruger

Chromebook til studie
ForhandlerPrisKøb her
Proshop chromebook

3199 Kr.

🥈 Flot 2. plads

✅ Super god værdi for pengene

Denne bærbar er en supervenlig bærbar for pengepungen. Her får du altså en computer, som sagtens kan følge med i uddannelsesforløbet til en rigtig god pris. Bærbaren er en Chromebook, som betyder at den ikke er udstyret med et godt grafikkort, og den kan ikke downloade programmer. Til gengæld så er den optimeret til at køre på nettet, og det er denne Chromebook god til.

Super innovativ studiecomputer

Eftersom computeren er optimeret til at surfe på nettet, så kan man med en Chromebook gøre dette rigtig godt uden at gå på kompromis med hastigheden. Chromebook kan stadig bruge apps, så man stadig har funktionalitet. Denne Chromebook kommer med 2.4 GHZ, 4 GB ram og en vægt på 1.69 kg. Skal man ikke bruge tungt software, så kan man komme langt med denne Chromebook.

🥉 Apple MacBook Pro M1 – En af de absolut bedste studie computere

Macbook pro studiecomputer til dig
ForhandlerPrisKøb her
Proshop chromebook

14381 Kr.

🥉 Flot 3. plads

Super god kvalitet

Der er ingen tvivl om at en Macbook er lavet af god kvalitet. Det er en luksus vare, fordi den bruger Apples flotte layout, og fordi det er en mærke vare fra et mærke som er respektabelt, og den er pæn og nydelig at kigge på. En Macbook kommer med gode specifikationer, bla. en 512 GB SSD, og en lækker skærm på 2560 x 1660,. Macbook er mest af alt en luksus vare, fordi den er proppet med lækre detajler. Lækkert tastatur, god touchpad, godt kamera osv.

En luksus vare af god kvalitet og udseende

En Macbook pro er stærkere på specifikationerne, end en macbook Air, og den har en Apple M1 CPU på 3.1 Ghz, og et lækkert grafikkort. Macbook’s har ikke de bedste grafikkort, men denne nye generation kan klare det meste. Er du på udkig efter en luksus computer, så er Macbooken rigtig god, og en Macbook holder rigtig godt, fordi den er velbygget. Den ligger på en 3. plads pga. prisen. Nogle bryder sig ikke om styresystemet på Macbook, og dette skal tages in mente.

4. Lenovo Yoga Slim 7- Lækker transportabel computer til studie

Computer til studie fra lenovo
ForhandlerPrisKøb her
Proshop chromebook

5899 Kr.

Godt grafikkort ✅

Lav vægt ✅

Denne computer kommer med en skærm på 1920 x 1080, og 8 GB ram. Den har en CPU på 2,3 GHz. Du finder det samme grafikkort, i denne som den anden Lenovo, dog er den langsommere på de andre parametre. Denne computer har et lidt bedre batteri, men er også lidt langsommere. Skal man ikke bruge den ekstra ram, og den hurtigere CPU, så er denne computer det rette valg til sit studie.

En bærbar som er god i vores tests

Ligesom med den anden Lenovo, så nød vores studerende at tage en lenovo med sig. Denne variant vejer næsten det samme med en vægt på 1.4 kg. Selvom denne variant ikke er lige så hurtig, så kommer den stadig med nogle gode features. For eksempel et godt tastatur, og kamera. Denne Lenovo scorede også højt af vores eksperter i vores tests.

5. ASUS VivoBook 14 – God værdi samlet i en studiecomputer

asus studie computer
ForhandlerPrisKøb her
Proshop chromebook

4999 Kr.

Kan klare hele studiet ✅

Fingeraftrykslæser

Asus Vivobook er en god computer. Den er ikke særlig dyr, og du får en god deal for pengene. Med en gpu på 2.3 GHZ, så er den stærk nok til surfing på nettet, og en SSD er et must for en god oplevelse på studiet. Det betyder nemlig at din computer bla. tænder meget hurtigere. Denne bærbar har en SSD på 512 GB, som er den helt rigtige størrelse til studiebrug, ligesom mange andre bærbare.

God værdi for pengene

Den samlede bærbar er af god værdi, og denne computer er godt valg til den pris fokuserede forbruger. Grafikkortet erlidt dårligere end lenovos, men stadig godt nok til de fleste andre ting. Dog vil dette grafikkort ikke anbefales til software som Photoshop, fordi det generelt er lidt tungere på grafikkortet. Computeren kommer også med en lækker feature, som er en fingeraftrysklæser.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox