reklame

Trådløs oplader – De bedste trådløse opladere samlet i en top 5 anmeldelse – Testet og anmeldt

📑 Forbrugerguide til køb af trådløse opladere

📌 Find nemt den bedste trådløse oplader i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af det specifikke skærmbeskyttelse.

Produkter i denne guide:

PlaceringProdukt billedeVurderingKøb_her
🥇anker powerwave trådløs oplader
🥈Magnetisk trådløs oplader iphone
🥉q trådløs oplader¨
4.Trådløs opladningsstation
5.Sinox trådløs oplader

Skal du købe en ny trådløs oplader til din iPhone eller iPad?

Trådløse opladere er hurtigt blivet populære blandt forbrugere. I denne anmeldelse er alle 5 stærke kandidater til at være den bedste trådløse oplader til forbrugere. En trådløs oplader er en oplader som ikke behøver at bruge kabel og det kan have visse fordele når man skal oplade. En trådløs oplader kan for det første variere i dens opladningshastighed, og for det andet i deres mange forskellige features.


De forskellige features for trådløse opladere varierer rigtig meget, når det kommer til trådløse opladere. I denne anmeldelse vil der blive set nærmere på, hvilke features de 5 bedste trådløse opladere vores eksperter har valgt, og hvordan de kan bruges. Anmeldelsen er lavet ud fra en test af mange forskellige trådløse opladere. De er bedømt ud fra deres kvalitet, ud deres designs, og pris samlet i en top 5 anmeldelse lavet til forbrugere.

🥇 Anker PowerWave Fast Wireless Charging Pad – Testvinderen af trådløs opladning

anker powerwave trådløs oplader
ForhandlerPrisKøb her
iPhoneopladere_logo.png

149 Kr.

🥇 Testvinder

Cover gennemtrængende oplader

Denne trådløse oplader kommer med en opladningshastighed på 7.5W til i Phones, mens den kan oplade op til 10W til andre telefoner der understøtter dette. Hurtigopladning er super lækkert, specielt når det kommer til trådløse opladere. Anker har længe leveret gode opladere, og denne trådløse oplader er ingen undtagelse. Den klarede det bedst i vores kvalitets test.

Høj kvalitets trådløs oplader til en ordentlig pris

Med dens cover gennemtrængende opladning, så er det slut med at behøve at tage de fleste cover af for at kunne få opladning. Denne feature er super dejlig, for det betyder at man med selv de fleste flip covers kan oplade uden at behøve at tage coveret af. Den kan nemlig oplade igennem 5mm cover. Den er tynd, der gør den let at transportere, og flot designet.

🥈 Magnetisk Trådløs oplader til iPhone på 15W – Bedste trådløse oplader til iPhone

Magnetisk trådløs oplader iphone

🥈 Flot 2. plads

🧲 Magnetisk trådløs oplader

Denne trådløse oplader kan oplade helt op til 15W. Denne opladningshastighed er ikke relevant for iPhones, og har man derfor en iPhone, kan man ikke gøre brug af alle de 15W. Til gengæld kan oplade på den maksimale hastighed ens iPhone supportere, og oplade 15W på enheder, der understøtter dette.

Super innovativ og lækker feature til iPhones

Den magnetiske funktion gør at opladeren sidder godt fast på ens iPhone. Dette er en lækker feature, fordi man kan ligge den i lommen uden at tvivle på om den falder af, og så ser det ret sejt ud. iPhones er bygget med en magnet indvendigt, og derfor kan det lade sig gøre. De stærkeste magneter findes i iPhone 12, og med denne variant, så kan man magneten ofte sidde fast selv med et stort cover på.

🥉 m7 Qi trådløs oplader – Rigtig god værdi for pengene

q trådløs oplader
ForhandlerPrisKøb her
Mackabler

249 Kr.

🥉 Flot 3. plads

Skarp pris som kombi-deal

Den trådløse oplader er en Qi trådløs oplader, og denne vare er en rigtig god trådløs oplader, fordi det er en hurtigoplader på 7,5W, og fordi den klarede sig godt i vores tests. Dens design er rigtig appelerende og flot. Qi opladere bruger selv et kabel, så den er ikke designet til at tage med på farten, men i stedet skal man placere den et sted fx. i huset, hvor den kan bruges ofte.

Lækker kombinations deal

Denne vare er en kombinations vare som kombinerer den standarde oplader til iPhones, og en Qi trådløs oplader til en skarp pris. Her får du altså meget for pengene, hvis du både er på udkig efter en standard oplader, og en trådløs oplader, der skal bruges som en station. Den bør købes primært til iPhones, grundet dens Qi tekonologi.

4. Trådløs Opladningstation med [USB-C, MicroUSB og Lightning port] – Multifunktionel trådløs opladningstation

Trådløs opladningsstation
ForhandlerPrisKøb her
iPhoneopladere_logo.png

249 Kr.

Inkluderet lampe til belysning ✅

Multifunktionel trådløs oplader ✅

Er du interesseret i den ultimative opladningstation, så kan du med denne oplader få dette. Den understøtter nemlig op til 4 enheder af gangen, og med dens multifunktionelle understøtninger, så kan man oplade 4 forskellige typer af telefoner. Denne trådløse oplader er super flot designet, pga. dens farve og simple design.

Stor opladningstation i en god kvalitet

Denne opladningstation klarede det rigtig godt i vores kvalitetstest, og det er en vare, som kan holde længe. Inkluderet i den trådløse opladningstation finder man også en lampe. Derfor er denne opladningstation perfekt til nattebordet, eller et andet sted der kræver belysning.

5. Sinox I Media Qi oplader – God trådløs opladning til iPhone

Sinox trådløs oplader
ForhandlerPrisKøb her
Mackabler

179 Kr.

Hurtigoplader✅

Lækkert materiale

Den sidste nominerede trådløse oplader er denne Qi oplader, som også leverer en rigtig høj kvalitet. Den understøtter hurtigopladning på 10W til Samsung, og på 7,5W til iPhone. Det vises med en tændt lille LED pære at telefonen oplader, når den placeres oven på den.

God trådløs oplader til at tage med på farten

Opladerens gummikant og materiale gør den behagelig at have med på farten, og beskytter telefonen mod ridser. Denne oplader er god til iPhones. Det er den fordi det virker bedst med Qi teknologi. Den er god at have med på farten, som en backup, hvis man mangler strøm, fordi den ikke fylder meget , og fordi den har et godt batteri.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox