reklame

Find den rigtige USB-C oplader til den daglige opladning – Se de bedste USB-C opladere fra vores test i anmeldelsen

📑 Forbrugerguide til køb af en USB-C oplader

📌 Find nemt den bedste studiecomputer i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af det specifikke skærmbeskyttelse.

Produkter i denne guide:

PlaceringProdukt billedeVurderingKøb_her
🥇usb c oplader hurtigoplader
🥈20W_USB_Adapter_iPhone_800x
🥉Satechi hurtigoplader luksus oplader
4.GOOBAY USB-C OPLADER
5.ANKER POWERPORT USB C OPLADER

Skal du købe en ny USB-C oplader til dit nye telefon?

En USB-C oplader er nødvendig for at kunne bruge sin telefon. Virker ens enesete oplader ikke når man har brug for den, så kan man hurtigt stå i en vanskelige situtation. Mange opladere hedder det samme, men er ikke af samme kvalitet. Af denne årsag har vi sat vores eksperter til at bedømme de 5 bedste opladere til USB-C.

Ekspertsanmeldelse af USB-C opladere til forbrugere

Her finder du de bedste bedømt ud fra prisen, og testet for kvaliteten. En USB-C oplader sættes i stikdåsen, og fra den kan du indsætte et USB-C kabel, og sætte kablet ind i din telefon for at oplade. Nogle af disse USB-C opladere kommer med forskellige features, og andre kan oplade i forskellige hastigheder. Her er det vigtigt at være opmærksom på, hvor hurtigt ens enheder kan oplade for at gøre brug af dem.

🥇 20W USB-C Oplader til iPhone & iPad – God værdi for pengene

usb c oplader hurtigoplader
ForhandlerPrisKøb her
iPhoneopladere_logo.png

129 Kr.

🥇 Testvinder

Super god værdi for pengene

Denne oplader klarede det godt i vores kvalitets test. Grunden til den vandt vores tests er for det første pga. prisen. Det er en oplader til USB-C kabler, som også er en hurtigoplader. Pga. den er en hurtigoplader i god kvalitet, så får man her meget for pengene. Selve stikket er lavet af en pæn hvid farve, og usb udgangen er let at plugge noget ind i.

Hurtigoplader på hele 20W

20W hurtigopladning er rigtig hurtigt. Til sammenligning, så oplader de fleste standard opladere på 6W. Der er en linæer udvikling for opladningshastigheder, så det betyder at denne variant oplader lidt over 3x så hurtigt som ordinære opladere. Denne oplader har kun en usb udgang, så man kan kun oplade en enhed ad gangen.

🥈 20W Adapter med USB og USB-C – Multifunktionel USB oplader

20W_USB_Adapter_iPhone_800x
ForhandlerPrisKøb her
iPhoneopladere_logo.png

149 Kr.

🥈 Flot 2. plads

Høj kvalitet

Denne oplader minder lidt om den på førstepladsen, fordi den klarede det lige så godt i vores kvalitetestests, og fordi den har den præcis samme lækre farve. Opladeren her, er dyrere, men så kommer den også med noget ekstra funktionalitet. Denne oplader fungerrer både som en USB-C oplader, og en normal USB oplader.

USB-C oplader med god funktionalitet

Ud over at den er mere flexibel i det den kan oplade, så er det også lækkert at den kan oplade disse 2 enheder på 1 gang. Denne oplader kan også oplade med 20W hurtigopladning, og det gælder for begge USB udgangene.

🥉 Satechi 75W PD rejseoplader med dobbelt USB-C & USB-A udgang – Luksus opladeren

Satechi hurtigoplader luksus oplader
ForhandlerPrisKøb her

499 Kr.

🥉 Flot 3. plads

Super kompakt & gode features

Denne oplader er luksus varen. Her får du en oplader i et kompakt design, som er designet til at have med sig på rejser. I denne oplader, så finder du både usb-A udgange og USB-C udgange. USB-A er den standard USB indgang du finder på de fleste iPhones. I dette produkt finder du 2 af hver.

En luksus vare af god kvalitet og udseende

Denne oplader er lavet af rigtig god kvalitet. Den er meget robust, og kan tage mange slag. Den klarede det bedst i vores kvalitetstest, og med 75W opladning, så kan man oplade alle enheder i deres hurtigste opladningshastighed. Med denne oplader kan man også fremtidssikre sig til nye enheder med nye maks hastigheder, fordi opladningshastigheden er så høj.

4. Goobay iPad/iPhone 18W USB-C oplader – Bedste pris til en USB-C oplader

GOOBAY USB-C OPLADER
ForhandlerPrisKøb her
Mackabler

99 Kr.

Hurtigoplader ✅

Billigste kvalitetsoplader ✅

Denne oplader er simpel, og kan det man leder efter. Den har en enkelt USB-C udgang, og oplader med 18W, som er en udemærket hastighed. Den kommer med på listen, fordi den klarede det bedre end andre vi testede i kvalitetstesten, og fordi den er til sådan en fordelagtig pris.

En bærbar som er god i vores tests

Opladeren kommer i en mat sort farve, og med 18W, så kan det være at man mangler nogle få W for at kunne oplade i max hastighed. TIl sammenligning, vil det tage cirka 5% længere tid at oplade sin telefon med denne frem for en 20W oplader. Er dette ikke noget problem for dig, så er denne et godt køb.

5. Anker PowerPort PD+ 2 USB-C 33W Vægoplader – En kraftfuld oplader

ANKER POWERPORT USB C OPLADER
ForhandlerPrisKøb her

279 Kr.

Flot design✅

2 USB-C udgange

Til sidst på anmedelsen har vi denne oplader fra Anker. Med 33W opladningshastighed, så er det ikke for meget ligesom med 75W opladeren for de fleste enheder, og heller ikke for lidt med 20W, så den er god,hvis man har en enhed der trækker et sted midt imellem. Her kan du altså oplade flere typer telefoner på deres max hastighed.

2 USB-C udgange med hurtigopladning

I begge de 2 USB-C udgange, s kan kan man oplade med hele 35W. Denne oplader var ikke lige så god i kvalitetestesten, som de øverste 2 , men stadig af god kvalitet. Er du på udkig efter en kraftfuld oplader, som samtidig kan oplede flere ad gangen, så er denne et godt bud.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox