reklame

El tandbørster – Testet og anmeldt: Købsguide til eltandbørster

📑 Forbrugerguide til køb af Eltandbørste

📌 Find nemt den bedste eltandbørste i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af det specifikke produkt.

Produkter i denne guide:

PlaceringProdukt billedeVurderingKøb_her
🥇fine_smile_IQ_el_tandborste
🥈Philips-Sonicare-EasyClean-El-Tandborste
🥉Phillips_sonicare_4300_eltandborste

Eltandbørsten er kommet for at blive. Flere og flere danskere vælger eltandbørster fremfor traditionelle tandbørster, og det er ikke uden grund. En eltandbørste giver nemlig en effektiv rengøring af tænderne, samtidig med at den er blidere mod tandkødet.

Det kan dog være svært at finde rundt i de mange forskellige eltandbørster på markedet, og derfor har vi lavet denne købsguide til eltandbørster. I panelet ovenfor kan du nemt navigere i vores konkrete produktanbefalinger

1. FineSmile IQ

FineSmile er et Dansk mærke der har udviklet deres helt egen El-tandbørste, FineSmile IQ
ForhandlerPrisKøb her
fineSmile_logo_dk

699Kr. 899Kr.

FineSmile IQ tandbørsten er vores bedste eltandbørste-anbefaling. FineSmile har gjort det igen, og endnu en gang leverer de en eltandbørste der matcher den høje kvalitet og rengøringsevne, som forbrugerne forventer fra mærket. Denne eltandbørste har fire rengøringsindstillinger med tre forskellige hastigheder.

IQ eltandbørsten leveres med to børstehoveder, så man altid har et frisk og rent børstehoved til rådighed.

2. Philips Sonicare EasyClean El-Tandbørste

SoniCare er Philips bedst sælgende serie, der af navnet er en af de mest sikre modeller at bruge – og ikke skader tænderne over tid.
ForhandlerPrisKøb her

399Kr. 599Kr.

Philips eltandbørster, og især Sonicare-modellerne, har længe været kendt for deres effektivitet og rengøringsevne. Med denne model får man en eltandbørste der er særdeles brugervenlig, og som giver en grundig rengøring af tænderne.

Brugervenligheden kommer bl.a. til udtryk ved at eltandbørsten har to indstillinger (normal og gentle). Den har desuden en pausefunktion, der kan være meget behjælpelig, hvis man skal snakke med kæresten undervejs. Derudover får man to børstehoveder med i pakken.

3. Philips Sonicare Protective Clean 4300 HX68077

Den lidt dyrere udgave af SonicCare modellen, som kommer med flere hastigheder og styrker
ForhandlerPrisKøb her
denglademund_logo_dk

599Kr.

Denne eltandbørste er lidt dyrere end vores to første bud, men den leverer også en bedre rengøring af tænderne. Denne eltandbørste har nemlig seks forskellige rengøringsprogrammer – hvilket giver dig mulighed for at tilpasse børsten til dine behov.

Derudover har eltandbørsten et display der viser, hvor meget tid der er tilbage af børstningen, samt niveauet på batteriet. Dette kan være en rigtigt godt, hvis man skal have den med ud og rejse og derfor husker at oplade den hjemmefra – der er intet værre end at børste tænderne med en eltandbørste der er løbet tør for batteri.

Hvilke andre ting skal man være opmærksom på, når man vælger en eltandbørste?

Udover de ovennævnte ting er der også nogle andre punkter, som det kan være en god ide at have in mente, når man skal ud og købe eltandbørste.

– Overvej hvilket børstehoved der passer til din eltandbørste. De fleste eltandbørster har to børstehoveder med i pakken, men hvis du har behov for ekstra børstehoveder, så er det en god idé at tjekke om disse kan købes. Eltandbørster har det med at blive erstattet af en ny model ofte, og det er vigtigt at man vælger en eltandbørste, hvor det altid vil være muligt at tilkøbe nye børstehoveder.

– Husk at rengøre eltandbørsten efter brug. Det er ikke nok bare at skylle den af, men eltandbørsten skal have en grundig rengøring for at forblive effektiv.

– Oplad eltandbørsten efter brug, så den altid er klar til brug. En eltandbørste der ligger og lades vil holde batteriet bedre, end hvis den blot bliver slidt ned og derefter oplades.

– Det kræver tilvænning at bruge en el-tandbørste. Mange opdager at de faktisk er mere trygge ved at bruge en normal tandbørste og føler det giver den bedste effekt. Men sandheden er desværre anderledes, og derfor bør man altid give det nogle uger før at man vurderer om el-tandbørsten har været et godt skifte.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox