reklame

Er skærmbeskyttelse det værd? Ekspertsanmeldelse af iPhone skærmbeskyttelse til forbrugere

📑 Forbrugerguide til køb af skærmbeskyttelse

📌 Find nemt de bedste skærmbeskyttelsei vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af det specifikke skærmbeskyttelse.

Produkter i denne guide:

PlaceringProdukt billedeVurderingKøb_her
🥇skærmbeskyttelse iPhone
🥈Panserglas til iPhone
🥉Premium skærmbeskyttelse iPhone¨
4.Flydende skærmbeskyttelse
5.Panzer flydende skærmbeskyttelse

Skal du købe nyt skærmbeskyttelse til din iPhone eller iPad?

Mange vælger i dag skærmbeskyttelse til deres telefon, om det er iPhone eller iPad, så vælges det enten, som et supplement til ens allerede eksisterende beskyttelse i form af cover, eller som det eneste beskyttelse på deres telefon. Denne anmeldelse vil kigge på de forskellige skærmbeskyttelser til iPhone, og anmelde dem hver især til de forskellige formål. 


I denne anmeldelse har vi haft en hård kvalitetskontrolsprocedure. Denne procedure er til formål at teste kvaliteten af skærmbeskyttelsen, og se hvordan den beskytter telefonen i forskellige situationer. De tests der er anvendt, som de fleste kender til er slag med hammer, og at give slip på telefonen i forskellige højder. I denne forbrugerguide har vi kvalitetstestet mange forskellige skærmbeskyttelser, og derefter har vi lavet en top anmeldelse af de værdige, som du kan finde her.

🥇 Beskyttelsesglas til iPhone [Tempereret glas 9H] – Den bedste skærmbeskyttelse til prisen

skærmbeskyttelse iPhone
ForhandlerPrisKøb her
iPhoneopladere_logo.png

69 Kr.

🥇 Testvinder

God pris for god kvalitet

Denne iPhone skærmbeskyttelse er vores testvinder. Dette er den efter at have været igennem vores kvalitetsprocedure med nogle af de pæneste resultater. Det er ikke den absolut bedste i vores tests, men den er godt nok tæt på. Denne skærmbeskyttelse passer til de fleste iPhones, og for pengene så får man en virkelig god skærmbeskyttelse.

Super høj kvalitets skærmbeskyttelse til en god pris

Skærmbeskyttelsen klarede det rigtig godt i vores falde tests. Det er denne test der er vigtigst, fordi det er ved denne type situationer de fleste forbrugere vil opleve at skærmbeskyttelsen beskytter. Den klarede 2 meter rigtig flot, men der skulle glasset også skiftes igen. Det er en god ide med denne skærmbeskyttelse, fordi det er et stærkt materiale. Den får en score på 9/10.

🥈 Panzerglas – Super solidt skærmbeskyttelse

Panserglas fra PANZER
ForhandlerPrisKøb her
Proshop

199 Kr.

🥈 Flot 2. plads

10/10 i tests ✅

Denne skærmbeskyttelse er super smart og lækker. Den fik en 10/10 i vores tests grundet en lækker kvalitet. Det er den bedste skærmbeskyttelse i vores tests, men den er også dyrere. Denne skærmbeskyttelse er let at påsætte mobiler, og med de mange forskellige størrelser af varianten, så er man næsten sikker på at kunne finde en der passer sin telefon.

10/10 skærmbeskyttelse fra et godt brand

Panzerglass er efterhånden blevet meget kendte er blevet en go to for mange, der ønsker den bedste skærmbeskyttelse til deres telefoner. Kvaliteten er rigtig god, men det anbefales stadig at bruge det som et supplement til sit cover, fordi skærmbeskyttelse ikke er godt nok i dag til at kunne give den samme mængde sikkerhed, som et cover kan.

🥉 Glass Screen Pro Premium Tempered – En god skærmbeskytter

Premium skærmbeskyttelse iPhone
ForhandlerPrisKøb her

129 Kr.

🥉 Flot 3. plads

Anti-fingerprint

Denne skærmbeskyttelse testede vi i alt fra 3 varianter. De virker godt og var konsistente i resultaterne fra testen. Dette brand får en score på 8/10 samlet fra testen. Skærmbeskyttelsen er lavet et materiale der er 9x så hårdt som almindeligt glas, og den var hurtig at montere.

Lækker skærmbeskyttelse i test

Denne skærmbeskyttelse var suveræn god i vores ridse test, men var ikke lige så god i falde testene som de forrige. Tilgengæld er prisen på denne på den mere venlige side i forhold til den nominerede nummer 2. Dens antifingerprints-teknologi gør det lettere at holde telefonen ren, eftersom det er sværere at efterlade fingeraftryk og støv på den.

4. 4SMARTS Universal flydende skærmbeskyttelse –

Flydende skærmbeskyttelse
ForhandlerPrisKøb her

79 Kr.

Universal flydende skærmbeskyttelse ✅

Antimikrobiel beskyttelse ✅

Er du interesseret i at beskytte din telefon med flydende skærmbeskyttelse, så er du på rette spor. Den flydende variant fungerer ikke på samme måde, og giver ikke særlig meget beskyttelse som normal skærmbeskyttelse mod. Til gengæld så har den nogle andre fordele. For det første, så har man med flydende skærmbeskyttelse muligheden for at fjerne eksisterende ridser. Det er dog ikke altid det virker, men med nogle ridser gør det.

Flydende skærmbeskyttelse til en god pris

For det andet, så med denne type skærmbeskyttelse, så fungerer den rigtig godt til at beskytte mod bakterier, og til at holde skærmen ren. Med i pakken får man en alkoholserviet, og er man interesseret i en skærm der skræmmer bakterier væk, og har man allerede beskyttelse til sin telefon, så kan denne være det rette valg. Med dens antimikrobiel beskyttelse, så beskytter den mod vand, bakterier, fugt, og olie.

5. PANZER Nano Screen Protector Universal flydende skærmbeskyttelse

Panzer flydende skærmbeskyttelse
ForhandlerPrisKøb her

199 Kr.

Luksuriøs flydende skærmbeskyttelse ✅

Beskytter mod stråling

Denne flydende skærmbeskytter gør alt det som den anden gør bare bedre. Det er et noget stærkere lag, så den er bedre til at beskytte mod ridser, men anbefales stadig ikke mod slag. Den danner ikke luftbobler, og er et super lækkert produkt, hvis man vil bruge flere penge på sin flydende skærmbeskyttelse.

Luksuriøs flydende skærmbeskyttelse

Denne skærmbeskyttelse er udover at være afvisende over for olie, fingeraftryk, og bakterier også i en vis grad afvisende over for den stråling skærmen udsender. Skærmbeskyttelsen er lavet i et klart materiale, der ikke er til at få øje på med det blotte øje, og luksuriøs af sin slags.

Author

Relaterede artikler

Related Stories

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Stay on op - Ge the daily news in your inbox